Sunday, May 29, 2022

Flamingot pushtojnë Lagunën e Nartës në Vlorë

Flamingot fluturojnë mbi ujrat e Lagunës së Nartës në Vlorë, një nga zonat më të pasura me zogj në Shqipëri. Agjensia e Zonave të Mbrojtura në Vlorë thotë se numri është rritur këtë vit duke shkuar në mbi 3 mijë. Pandemia e koronavirusit sipas biologëve ka ulur veprimin e njerëzve në natyrë duke krijuar qetësi për shumë zogj shtegëtarë që rikthehen në Shqipëri pas migrimit në Afrikë dhe vendet e largëta (VOA).
- Advertisment -

Lexoni