Wednesday, June 29, 2022

Video nga Alpet – Pamje mahnitëse

Një përvojë prej 3 javëve duke udhëtuar nëpër Alpe, në Francë, Itali, Zvicër, Austri dhe Gjermani. Kjo video e Gaëtan Piolot paraqet vendet e mrekullueshme dhe peizazhet që ai zbuloi gjatë udhëtimit në Alpe, që ofrojnë pamje madhështore. 

- Advertisment -

Lexoni