Wednesday, June 29, 2022

Si të shtoni profilin e Instagram në biografinë tuaj në Facebook

Krijimi i lidhjes së Instagram-it në biografinë tuaj në Facebook mund t’ua shtojë shikimet e fotove.

Ndërlidhja bëhet thjeshtë me disa klikime.  Fillimisht duhet të kopjoni URL e Instagramit tuaj dhe më pas t’i bëni këto veprime:

Kyçeni në Facebook

Klikoni në imazhin e fotos së profilit  

Kur të jetë hapur profili juaj tek seksionin About është opsionin Contact and Basic Info

Tek hapësira Websites and Social Links ju duhet twklikoni +Add a website

Nga kutia e linkut në të djathtë ju përzgjidhni Instagram

Kopjoni dhe ngjisni URL e Instagramit tuaj dhe klikoni Save Changes

Me këto veprime ju arrini qëllimin dhe nëse dikush hap profilin tuaj të Facebook ose seksionin About do të shohë edhe lidhjen që të çon në profilin tuaj në Instagram.  

- Advertisment -

Lexoni