Thursday, May 19, 2022

Veturat më të shitura në Evropë gjatë vitit 2020

Vetura të modeleve të ndryshme prijnë për kah shitjet në vendet e ndryshme evropiane. Makinat si Ford Fiesta apo Focus, pastaj Volkswagen Golf, Nissan Qashqai, pastaj Skoda  e të tjera, janë ndër më të kërkuarat në tregjet e makinave. Më poshtë, mund t’i gjeni veturat më të shitura në secilin vend veç e veç. Bëhet fjalë për vetura të vogla dhe jo shumë të shtrenjta që janë të përballueshme për ekonominë familjare. 

Austri dhe Belgjikë: Volkswagen Golf

Kroaci dhe Çeki: Skoda Octavia

Danimarkë: Toyota Yaris

Estoni: Toyota RAV4

Finlandë: Toyota Corolla

Francë: Peugeot 208

Gjermani: Volkswagen Golf

Greqi: Toyota Yaris

Hungari: Dacia Lodgy

Irland: Hyundai Tucson

Itali: Fiat Panda

Photographer – Stan Papior Fiat Panda Blue

Latvia: Peugeot 308

Lituani: Dacia Sandero

Luksembourg: Volkswagen Golf

Holandë: Kia Niro

Norvegji: Audi e-Tron

Polani: Toyota Corolla

Portugali: Renault Clio

Spanjë: Seat Leon

Britani e Madhe: Ford Fiesta

Zvicra: Skoda Octavia

Suedi: Volvo S60/V60

- Advertisment -

Lexoni