Wednesday, June 29, 2022

Testoni anglishten tuaj online

Nëse dëshironi të testoni nivelin tuaj të anglishtes ju mund të ken ndihmën e asistentes vokale që ofron një aplikacion i krijuar nga Insituti i Teknologjisë i Massachusetts i cili përdor inteligjencën e Amazon Echo Show për të vlerësuar bisedat me individët.

Në bazë të një bashkëpunimi midis shkollës angleze online Aba English dhe shkencëtarëve të MIT (Massachusetts Institute of Technology) është krijuar mundësia e përdorimit për herë të parë të asistentes zanore “ALEXA” për të ndihmuar mësimin e gjuhës angleze dhe vlerësimin e njohurisë.

Pasi të keni kryer testin, niveli i anglishtes suaj do të matet automatikisht nga pajisja dhe në bazë të nivelit të përgjigjeve vendosen edhe pyetjet nga shkalla më e lehtë tek ajo më e vështira.  

- Advertisment -

Lexoni