Wednesday, June 29, 2022

Telefonat e vitit 2020

Industria e telefonave të mençur vazhdon të zgjërohet nga viti në vit. Avancimet në teknologji dhe prurjet e reja e kanë bërë këtë një ndër industritë më dinamike, ku kompanitë prodhuese janë në konkurrencë të vazhdueshme, duke sjellë në treg modele dhe zgjedhje të shumëllojshme.

Nga fundi i vitit 2019 u prezantuan modele të reja nga kompani të ndryshme të cilat u treguan mjaft të suksesshme përfshirë këtu: Google Pixel 4XL, OnePlus 7T Pro, Oppo Reno 10x Zoom, OnePlus 7T dhe Asus Zenfone 6.

Ndërkaq në vitin 2020 dy telefonat më të vlerësuar janë Samsung Galaxy S20 Ultra dhe iPhone 11 Pro. Të dy telefonat përfshijnë tiparet dhe specifikat më të larta që kompanitë e tyre mund të ofrojnë për momentin, me ekrane të mëdha, kamera mahnitëse, performancë të fortë dhe më shumë. Megjithatë ajo që e dalloi Samsung Galaxy S20 Ultra është kamera prej 108 megapixel dhe 100x zoom.

Përveq tyre telefonat e tjerë të mençur që kanë pushtuar tregun e vitit 2020 me tiparet e tyre janë edhe:

Samsung Galaxy S20/S20 Plus

Huawei P30 Pro

Samsung Galaxy Note 10 Plus

iPhone 11

Huawei P30

OnePlus 7T Pro

Oppo Reno 10x Zoom

Samsung Galaxy Note 10

OnePlus 7T

Samsung Galaxy S10/S10 Plus

Samsung Galaxy S10e

Google Pixel 4 XL

Honor View 20

OnePlus 7 Pro

- Advertisment -

Lexoni