Saturday, June 25, 2022

Kupa e solidaritetit zhvillohet më 2021

Tri ekipe të mëdha evropiane Real Madrid C.F, FC Bayern Munich dhe Inter Milan kanë rënë dakord për themelimin e Kupës së Solidaritetit Evropian. Kjo nismë shkon si mbështetje të heronjve që luftojnë kundër pandemisë Covid-19.

Të tri klupet janë pajtuar që ndeshjet të zhvillohen më 2021 dhe të gjitha mjetet materiale të grumbulluara të shkojnë për bamirësi.

European Solidarity Cup: a joint event organised by Real Madrid C.F., FC Bayern München and Inter in support of the…

Posted by Real Madrid C.F. on Tuesday, 19 May 2020
- Advertisment -

Lexoni