Thursday, July 7, 2022

NASA: Testi Motorit të Kontrollit

NASA – Zjarri i fuqishëm me qëllim të kontrollimit të motorit në Orion Launch System Orion (LAS). Testi i dytë përpara se të kualifikohet për Artemis 2 – për fluturimin e parë me astronautë. LAS është krijuar për të tërhequr Orion dhe ekuipazhin e tij drejt sigurisë në rast të urgjencës gjatë ngritjes.

- Advertisment -

Lexoni