Monday, January 24, 2022

Video lojërat që ofrojnë pamje reale

Përparimet në teknologji po dërgojnë në një dimension tjetër edhe zhvillimin e lojërave për platformat PlayStation, Xbox dhe PC.

Më poshtë mund të gjeni emrat e 10 lojërave që ofrojnë pamjet më të mira, reale, përderisa ju i luani ato. Përzgjedhjen e ka bërë WildGamerSK.  

  • 00:00 – Dying Light 2
  • 04:33 – Beyond Good and Evil 2
  • 07:57 – Elden Ring
  • 10:00 – The Elder Scrolls 6
  • 10:34 – Ghost of Tsushima
  • 14:18 – Watch Dogs Legion
  • 17:14 – Cyberpunk 2077
  • 20:18 – Halo Infinite
  • 22:15 – Doom Eternal
  • 23:40 – Rainbow Six Quarantine
- Advertisment -

Lexoni