Tuesday, May 24, 2022

Maskë për mbylljen e poreve me të bardhën e vezës

E bardha e vezës do t’iu ndihmojë nëse keni probleme me poret e fytyrës. Një vezë përmban rreth 3.6 gram protein që do të ndihmojë në forcimin dhe ushqyerjen e lëkurës tuaj.

Përbërësit:

1 vezë

Mënyra e përgatitjes:

Ndani vetëm të bardhët e vezës dhe vendoseni në fytyrë të pastër për 15 minuta. Më pas e pastroni fytyrën me ujë të vakët. Preferohet që në fund të lyeni fytyrën me një krem për zbutje.

- Advertisment -

Lexoni