Friday, May 20, 2022

Produktet e kozmetikës që duhet ruajtur në frigorifer

Gjatë ditëve të nxehta verore, ftohësi apo frigoriferi, nuk shërben vetëm për ruajtjen e ushqimeve dhe pijeve freskuese. Shumë femra ndoshta nuk e çojnë në mend se në frigorifer mund të ruajnë produktet e tyre kozmetike më të dashura.

Disa prej këtyre produkteve nuk përmbajnë konservues për parandalimin e zhvillimit të baktereve, prandaj ruajtja në frigorifer është mëse e domosdoshme pasi i mbron nga oksidimi dhe rrit efikasitetin e tyre.

Këto, janë disa nga produktet kozmetike që preferohet të ruhen në frigorifer gjatë ditëve të ngrohta:

1.Kremi i zonës së syve

2.Vajërat esencialë natyralë si vaji i arrës së kokit, bajameve, vaji i kastorit etj.

3.Manikyri

4.Rimeli

5.Buzëkuqi dhe zbutësi i buzëve

6.Kremi kundër diellit

7.Toniku i fytyrës

- Advertisment -

Lexoni