Wednesday, January 19, 2022

Shtëpi në lis – Disa nga projektet më të mira

Kalimi i disa momenteve relaksi në mal me bukuritë natyrore dhe cicërimat e zogjve, mund të jetë një zgjidhje perfekte për shumë njerëz që kanë mundësi të tilla. Nëpër vende të ndryshme botërore, shtëpitë në lis apo drunj, janë mjaftë të popullarizuara. Fillimisht shtëpi të tilla kanë qenë ide e projekte individuale familjare. Ndërkaq sot, shumë kompani ofrojnë shtëpi të ndryshme të ndërtuara nëpër drunj në shitje apo jepen me qira.

British Columbia – Kanada

Amberley – Britani e Madhe

Atlanta – SHBA

Florida Juglindore – SHBA

Jeta në lartësi – Britani e Madhe

- Advertisment -

Lexoni