Saturday, June 25, 2022

Hoti nga pozita e mandatarit për kryeministër: Askush nuk ka humbur

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për pozitën e kryeministrit, Avdullah Hoti ka përshëndetur vendimin e Gjykatës Kushtetuese.

“Si mandatar për kryeministër të Qeverisë së Kosovës, mirëpres vendimin e Gjykatës Kushtetuese. Është koha të bashkohemi për të ardhmen e vendit dhe qytetarëve tanë”, ka shkruar Hoti në Facebook.

“Askush nuk ka humbur. Rimëkëmbja e mirëbesimit në mes nesh dhe respektimi i rendit institucional është detyrë dhe obligim yni i përbashkët”, theksoi ai.

“Bashkë me miqtë tanë strategjikë, SHBA-të dhe BE-në, do të punojmë me përkushtim për jetësimin e aspiratave tona për integrime euroatlantike”, ka nënvizuar mandatari i ardhshëm për pozitën e kryeministrit.

Si mandatar për kryeministër të Qeverisë së Kosovës, mirëpres vendimin e Gjykatës Kushtetuese. Është koha të bashkohemi…

Posted by Avdullah Hoti on Thursday, 28 May 2020
- Advertisment -

Lexoni