Wednesday, January 19, 2022

Përcaktohet kalendari i Serisë A

Pas vendimit zyrtar për rifillimin e Serisë A, tashmë është përcaktuar edhe kalendari i javëve të mbetura me oraret përkatëse përveç tri javëve të fundit që parimisht do të zhvillohen më 26 korrik, 29 korrik dhe 2 gusht. Oraret e ndeshjeve të javëve të fundit do të vendosen në bazë të objektivave që do të kenë skuadrat.

Kampionati elitar italian rikthehet duke i dhënë prioritet ndeshjeve të pazhvilluara të javës së 26-të. E para do të jetë Torino-Parma, të shtunën e 20 qershorit, në orën 19:30 dhe në 21:45 Verona – Cagliari. Të dielën, më 21 qershor do të zhvillohen edhe dy ndeshjet e fundit (të prapambetura), Aalanta-Sassuolo (19:30) dhe Inter-Sampdoria (21:45).

Pasi të mbyllen ndeshjet e prapambetura, vijon fluksi normal i ndeshjeve me javën e 27-të. Të hënën, më 22 qershor, ky raund nis Lecce-Milan, në orën 19.30 dhe mbyllet të mërkurën në mbrëmje.

Përplasja që mund të vendosë shumë për titullin, Juventus-Lazio, do të zhvillohet më 20 korrikm në orën 21:45.

Të prapambetura

E shtunë, 20 qershor

19:30 TORINO-PARMA

21:45 VERONA-CAGLIARI

E diel, 21 qershor

19:30 ATALANTA-SASSUOLO

21:45 INTER-SAMPDORIA

Java 27

E hënë, 22 qershor

19:30 LECCE-MILAN

19:30 FIORENTINA-BRESCIA

21:45 BOLOGNA-JUVENTUS

E martë, 23 qershor

19:30 VERONA-NAPOLI

19:30 SPAL-CAGLIARI

21:45 GENOA-PARMA

21:45 TORINO-UDINESE

E mërkurë, 24 qershor

19:30 INTER-SASSUOLO

21:45 ATALANTA-LAZIO

21:45 ROMA-SAMPDORIA

Java 28
E premte 26 qershor ora 21.45 JUVENTUS-LECCE
E shtunë 27 qershor ora 17.15 BRESCIA-GENOA
E shtunë 27 qershor ora 19.30 CAGLIARI-TORINO
E shtunë 27 qershor ora 21.45 LAZIO-FIORANTINA
E diel 28 qershor ora 17.15 MILAN-ROMA
E diel 28 qershor ora 19.30 NAPOLI-SPAL
E diel 28 qershor ora 19.30 SAMPDORIA-BOLOGNA
E diel 28 qershor ora 19.30 SASSUOLO-VERONA
E diel 28 qershor ora 19.30 UDINESE-ATALANTA
E diel 28 qershor ora 21.30 PARMA-INTER

Java 29
E martë 30 qershor ora 19.30 TORINO-LAZIO
E martë 30 qershor ora 21.45 GENOA-JUVENTUS
E mërkurë 1 korrik ora 19.30 BOLOGNA-CAGLIARI
E mërkurë 1 korrik ora 19.30 INTER-BRESCIA
E mërkurë 1 korrik ora 21.45 FIORANTINA-SASSUOLO
E mërkurë 1 korrik ora 21.45 VERONA-PARMA
E mërkurë 1 korrik ora 21.45 LECCE-SAMPDORIA
E mërkurë 1 korrik ora 21.45 SPAL-MILAN
E enjte 2 korrik ora 19.30 ATALANTA-NAPOLI
E enjte 2 korrik ora 21.45 ROMA-UDINESE

Java 30

E shtunë 4 korrik ora 17.15 JUVENTUS-TORINO
E shtunë 4 korrik ora 19.30 SASSUOLO-LECCE
E shtunë 4 korrik ora 21.45 LAZIO-MILAN
E diel 5 korrik ora 17.15 INTER-BOLOGNA
E diel 5 korrik ora 19.30 BRESCIA-VERONA
E diel 5 korrik ora 19.30 CAGLIARI-ATALANTA
E diel 5 korrik ora 19.30 PARMA-FIORANTINA
E diel 5 korrik ora 19.30 SAMPDORIA-SPAL
E diel 5 korrik ora 19.30 UDINESE-GENOA
E diel 5 korrik ora 21.45 NAPOLI-ROMA

Java 31

E martë 7 korrik ora 19.30 LECCE-LAZIO
E martë 7 korrik ora 21.45 MILAN-JUVENTUS
E mërkurë 8 korrik ora 19.30 FIORANTINA-CAGLIARI
E mërkurë 8 korrik ora 19.30 GENOA-NAPOLI
E mërkurë 8 korrik ora 21.45 ATALANTA-SAMPDORIA
E mërkurë 8 korrik ora 21.45 BOLOGNA-SASSUOLO
E mërkurë 8 korrik ora 21.45 ROMA-PARMA
E mërkurë 8 korrik ora 21.45 TORINO-BRESCIA
E enjte 9 korrik ora 19.30 SPAL-UDINESE
E enjte 9 korrik ora 21.45 VERONA-INTER

Java 32

E shtunë 11 korrik ora 17.15 LAZIO-SASSUOLO
E shtunë 11 korrik ora 19.30 BRESCIA-ROMA
E shtunë 11 korrik ora 21.45 JUVENTUS-ATALANTA
E diel 12 korrik ora 17.15 GENOA-SPAL
E diel 12 korrik ora 19.30 CAGLIARI-LECCE
E diel 12 korrik ora 19.30 FIORANTINA-VERONA
E diel 12 korrik ora 19.30 PARMA-BOLOGNA
E diel 12 korrik ora 19.30 UDINESE-SAMPDORIA
E diel 12 korrik 21.45 NAPOLI-MILAN
E hënë 13 korrik ora 21.45 INTER-TORINO

Java 33

E martë 14 korrik ora 21.45 ATALANTA-BRESCIA
E mërkurë 15 korrik ora 19.30 BOLOGNA-NAPOLI
E mërkurë 15 korrik ora 19.30 MILAN-PARMA
E mërkurë 15 korrik ora 19.30 SAMPDORIA-CAGLIARI
E mërkurë 15 korrik ora 21.45 LECCE-FIORANTINA
E mërkurë 15 korrik ora 21.45 ROMA-VERONA
E mërkurë 15 korrik ora 21.45 SASSUOLO-JUVENTUS
E mërkurë 15 korrik ora 21.45 UDINESE-LAZIO
E enjte 16 korrik ora 19.30 TORINO-GENOA
E enjte 16 korrik ora 21.45 SPAL-INTER

Java 34
E shtunë 18 korrik ora 17.15 VERONA-ATALANTA
E shtunë 18 korrik ora 19.30 CAGLIARI-SASSUOLO
E shtunë 18 korrik ora 21.45 MILAN-BOLOGNA
E diel 19 korrik ora 17.15 PARMA-SAMPDORIA
E diel 19 korrik ora 19.30 BRESCIA-SPAL
E diel 19 korrik ora 19.30 FIORANTINA-TORINO
E diel 19 korrik ora 19.30 GENOA-LECCE
E diel 19 korrik ora 19.30 NAPOLI-UDINESE
E diel 19 korrik ora 21.45 ROMA-INTER
E hënë 20 korrik ora 21.45 JUVENTUS-LAZIO

Java 35
E martë 21 korrik ora 19.30 ATALANTA-BOLOGNA
E martë 21 korrik ora 21.45 SASSUOLO-MILAN
E mërkurë 22 korrik ora 19.30 PARMA-NAPOLI
E mërkurë 22 korrik ora 21.45 INTER-FIORANTINA
E mërkurë 22 korrik ora 21.45 LECCE-BRESCIA
E mërkurë 22 korrik ora 21.45 SAMPDORIA-GENOA
E mërkurë 22 korrik ora 21.45 SPAL-ROMA
E mërkurë 22 korrik ora 21.45 TORINO-VERONA
E enjte 23 korrik ora 19.30 UDINESE-JUVENTUS
E enjte 23 korrik ora 21.45 LAZIO-CAGLIARI

- Advertisment -

Lexoni