Wednesday, June 29, 2022

Bota kundër racizmit

Vrasja e afriko-amerikanit George Floyd nga një polic i bardhë shkaktoi protesta të dhunëshme në Minesota, të cilat shpejt morën vrull dhe u përhapën në të gjithë vendin. Sloganet e protestuesve përmbajnë thirrje kundër racizmit, kundër diferencimeve të theksuara raciale dhe dhunës ndaj njerëzve me ngjyrë. Protestat kundër racizmit tashmë janë përhapur në të gjithë botën. Nga Korea e Jugut deri në Kolumbi këto janë disa momente nga protestat.

Koreja Jugore
Spanjë
Angli
Kanada
Kenia
Francë
Gjermani
Irlandë
Australi
Zvicër
Itali
Palestinë
Greqi
Holandë
Kolumbi
- Advertisment -

Lexoni