Wednesday, June 29, 2022

Mbyllen tri çerdhe në Prishtinë pas rasteve të reja me koronavirus

Konfirmimi i 10 rasteve të reja me Covid-19 në Prishtinë, kanë shtyrë kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmetiqë nga nesër, më 8 qershor, të vendos që të mbyllen tri çerdhe në kryeqytet.

“Nesër çerdhet Lulevera, Xixëllonjat, dhe Buzëqeshja mbyllen dhe urdhërohet dezinfektimi i plotë”, njoftoi Ahmeti në Facebook:

Sipas tij deri te kjo situatë erdhi për shkak të “papërgjegjësisë së individëve dhe çasja shpërfillëse ndaj rrezikut”.

Ahmeti tha se ditën e nesërme do të njoftohen edhe masat tjera.

Tanimë kemi më shumë informata rreth dhjetë rasteve në Prishtinë. Fatkeqësisht, papërgjegjësia e individëve dhe çasja…

Posted by Shpend A. Ahmeti on Sunday, 7 June 2020
- Advertisment -

Lexoni