Saturday, June 25, 2022

Opsioni i ri i Facebook që do t’ju lehtësojë jetën

Facebook lançoi së fundmi globalisht opsionin për të tranferuar fotot dhe videot e në Facebook direkt në Google Photos pa qenë nevoja që të shkarkohen paraprakisht.

Opsioni i ri u mundëson përdoruesve që të dërgojnë direkt kopje të videove dhe fotove të shpërndara në platformë përmes transferimit të koduar, siç e thamë më sipër, pa qenë voja t’i shkarkojnë dhe më pas t’i ngarkojnë në Google Photos.

Përdoruesit e Facebook mund të gjejnë opsionin “Transfer a copy of your photos and videos” në “Your Facebook Information” në Settings.

Projekti i transferimit të të dhënave (DTP) u testua fillimisht në Irlandë në fund të vitit të kaluar dhe më pas në SHBA dhe Kanada në prill/anabelmagazine/

- Advertisment -

Lexoni