Saturday, January 22, 2022

Ramos me “look” të ri

Me ndërprerjen e garave për disa muaj, për shkak të koronavirusit, disa futbollistë janë paraqiutur me pamje të re. Një nga ta është edhe kapiteni i Real Madrid dhe Spanjës, Sergio Ramos. Ylli spanjoll, tashmë 34 vjeç po paraqitet në stërvitje me flokë të gjata dhe mjekër.

- Advertisment -

Lexoni