Saturday, June 25, 2022

MUSTAFA: NUK KEMI DISKUTUAR PËR PËRJASHTIMIN E VJOSA OSMANIT

Kreu i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa e ka mohuar se në partinë në të cilën ai udhëheq është diskutuar shkarkimi i Vjosa Osmanit.

Mustafa ka treguar se nuk kanë diskutuar për përjashtimin saj nga LDK-ja vetëm se ka pas vërejtje ndaj saj dhe disa deputeteve të tjerë që se kanë përkrah vendimin që LDK-ja të merr përgjegjësinë për udhëheqjen e Qeverisë.

“ Në as një raste nuk është diskutuar për largimin e zonjës Osmani nga LDK-ja ka pas vërejtje lidhur më mos respektimin e disa deputeteve të LDK0-së përfshirë edhe zonjën Osmani. Në LDK mënojmë se s’ka të arritur më të madhe për një subjekt se sa ta merr Qeverisjen e vendit prandaj kemi prit që ata që janë më LDK-në duhet votojnë që LDK ta merr përgjegjësin për Qeverisjen e vendit. Nuk kemi diskutuar më zonjën Osmani  pas zhvillimeve të fundit. Unë mendoj se Qeveria është zgjedh mbi bazën kushtetuese”, tha kreu i LDK-së për arbresh.info.

- Advertisment -

Lexoni