Saturday, June 25, 2022

Vaji i livandës qetëson dhimbjet e migrenës

Studimet evropiane të neurologjisë tregojnë se vaji i livandës ka efekt në zbutjen e dhimbjeve të kokës që shkaktohen nga migrena. Thithja e vajit esencial të livandës për 15 minuta ndihmoi në lehtësimin e dhimbjes së kokës më shumë sesa ilaqet kundër migrenës në këto studime.

Provoni që menjëherë në shenjën e parë të një dhimbje koke të përdorni vajin e livandës për të masazhuar ballin, nofullën dhe pjesët e tjera ku ndjeni dhimbje. Po ashtu është mirë të nuhasni aromën e vajit të livandës për një efekt më të shpejtë.

- Advertisment -

Lexoni