Saturday, January 22, 2022

A e dini se?

Mjalti është ushqimi i vetëm natyral që nuk prishet kurrë.

Sa më shumë që hani selino ju digjni më shumë kalori sesa që fitoni (aq më shumë hani më të hollë bëheni).

Kontinenti i vetëm pa vullkane aktive është Australia.

Çokollatat M&M morën emrin pas inicialeve të shpikësve të tyre Mars dhe Murrie.

Rruga më e gjatë në botë është rruga Yonge në Toronto Kanada me madhësi 1.896 km.

Zvicra është vendi ku hahet më së shumti çokollatë,10 kilogramë për person në vit.

Një mace ka 32 muskuj në secilin vesh.

Peshku i artë mund të shohë dritën infra të kuqe dhe ultravjollcë.

Paratë janë gjëja numër një për të cilën çiftet debatojnë.

Sa herë që shihni një hënë të plotë gjithmonë shihni të njëjtën anë.

Arrat makadamia janë toksike për qentë.

Goditja e rrufesë mund të arrijë deri në 30,000 gradë celsius.

Kockat më të vogla në trupin e njeriut gjenden në vesh.

Macet kalojnë 66% të jetës së tyre në gjumë.

- Advertisment -

Lexoni