Wednesday, June 29, 2022

Ish-polici pranon se ka kryer 13 vrasje dhe dhunime

​ Një ish-oficer i policisë amerikane, i cili u shndërrua në një kriminel serik të njohur si “Golden State Killer”, ka pranuar se ka kryer 13 vrasje, si dhe përdhunime dhe bastisje shtëpiake në Kaliforni në vitet 1970 dhe 1980, njoftojnë media amerikane. Joseph DeAngelo, 74-vjeç, u deklarua fajtor në bazë të një marrëveshje me prokurorët që e mbrojnë atë nga dënimi me vdekje, në këmbim të pranimit të të gjitha krimeve që ai bëri në 11 qarqe të Kalifornisë.

Viktimat e policit vrasës

- Advertisment -

Lexoni