Tuesday, January 18, 2022

Lezhë/ Vdes një pushues nga Kosova- dyshohet për sulm në zemër

Një 75-vjeçar humbi jetën në bregdetin e Shëngjinit, ndërsa dyshimet e para flasin për atak kardiak.

I moshuari nga Kosova ishte me familjen e tij në plazh prej pak ditësh. Kontakti me ujin dhe pse në breg me një thellësi më pak se një metër, i shkaktoi arrest kardiak.

Familjarë dhe pushues të tjerë kanë tentuar t’i japin ndihmën e parë, por pa mumdur dot ta shpëtojnë. Trupi i viktimës po i nënshtrohet eskpertizës mjeko-ligjore në spitalin e Lezhës.

- Advertisment -

Lexoni