Thursday, July 7, 2022

Aktivitetet e verës që do t’ju kthejnë pas në kohë

Ju kujtohet sa shumë e shijonim verën kur ishim fëmijë?! Madje, për gjithë atë kënaqësi që merrnim s’na duhej të shpenzonim asnjë qindarkë, gjë e cila tani na duket gati gati e pamundur.

Tani si atëherë: Aktivitetet e verës që do t'ju

Gjithsesi, ka ende mënyra për ta shijuar pa harxhuar gjithë rrogën brenda 5 ditëve të para të muajit.

1.

Mësoni të bëni vetë një akullore në shtëpi

2.

Dil jashtë dhe fotografo çdo gjë që të bën përshtypje!

3.

Shfrytëzo kohën e lirë duke mësuar një hobi të ri.

4.

Nis një libër të ri!

5.

Ju ka marrë malli të mblidhni lule si dikur? Pse të mos e bëni?!

6.

Organizoni një “orë aperitivi” në verandë.

7.

Mblidhni guacka!

8.

Ndërto një kështjellë rëre, sa herë ndodhesh në Adriatik.

9.

Merr biçikletën dhe bëj një xhiro të gjatë, si atëherë!

10.

Mos harro të lyesh thonjtë me ngjyra të ndezura.

11.

Bëj një koleksion me gjëra të mbledhura nga natyra!

12.

Luaj një ndeshje futbolli

13.

Bëni një luftë me tollumbace të mbushura me ujë!

14.

Provo një aktivitet të ri ujor!

Burimi: anabelmagazine

- Advertisment -

Lexoni