Saturday, January 22, 2022

Plazhet publike nuk kanë kushte, pushuesit në Vlorë ankohen për papastërti

Fundjava ka rikthyer qytetarët drejt bregdetit, duke shfrytëzuar hapësirat e lira publike.

Familjarë dhe pensionistë në zonën e Vlorës thonë se plazhet publike nuk kanë kushte, ndaj dhe bashkia sipas tyre duhet të investojë më shumë në shërbimet e domosdoshme.

Por kur bëhet fjalë për pastërtinë pushuesit janë të gjithë në një mendje. Ata kërkojnë që vija bregdetare të pastrohet çdo ditë.

Edhe kjo fundjavë në bregdetin e Vlorës ka pritur qindra pushues vendas, por edhe nga Kosova.

- Advertisment -

Lexoni