Friday, January 28, 2022

Hoti në takim me Macronin në Paris

Takimi ndërmjet presidentit të Francës Emmanuel Macron dhe kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti ka nisur në orën 11:30 dhe është duke vazhduar ende Pallatin Elize (Palais de l’Elysée) në Paris.

Në lidhje me temat e diskutuara ku vend qendror zë dialogu Kosovë-Serbi, Beqiri ka thënë se do ta lëshojnë një komunikatë për media.

Takimi Hoti-Macron ishte paralajmëruar të hënën nga kryeministria.

“Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Shkëlqesia e tij Avdullah Hoti do të udhëtojë sot për në Paris, ku nesër, më 7 korrik 2020, do të takohet me Presidentin e Republikës së Francës, Shkëlqesinë e tij Emmanuel Macron. Pritja zyrtare që bëhet enkas për kryeministrin e Republikës së Kosovës në Pallatin Elize (Palais de l’Elysée) në Paris, Pallati presidencial i Francës, tregon kujdesin dhe përkushtimin e Presidentit Macron ndaj Kosovës dhe të ardhmes së saj euroatlantike”, shkruante në njoftimin e kryeministrisë.

- Advertisment -

Lexoni