Friday, January 28, 2022

Krasniqi: Jam kundër orës policore – Na e kanë hangër shpirtin me orë policore okupatorët

Publicisti i njohur kosovar, Milazim Krasniqi ka reaguar pas fillimit tw zbatimit të gjobave e sanksioneve kundër atyre që nuk i zbatojnë vendimet anti-Covid.

“Jam kundër orës policore, kundër kufizimeve të lirisë, kundër represionit. Për mua nuk ka asnjë rëndësi a quhen Albin e Arben, apo Avdulalh e Amend, ata që e urdhërojnë”, ka shkruar ai.

“Edhe po të quheshin Kadri e Memli (Milazim Krasniqi babai i Memli Krasniqit), prapë njësoj do të isha kundër. Na e kanë hangër shpirtin me orë policore okupatorët, që kur mbaj mend”, thekson tutje Krasniqi.

Sipas tij, veç ideja e kufizimit të lirisë më torturon.

“Duhet edukim qytetar, mirëbesim, bindje, jo represion policor. Tash 20 vjet e keni hequr shqiptarinë nga arsimi publik dhe e keni hequr moralin nga sfera publike. E keni bërë vendin “hajdpark”, prandaj mos pritni respekt prej atyre që i keni tjetërsuar nga identiteti kombëtar e moral”, ka shkruar publicisti dhe kritiku i njohur Milazim Krasniqi.

Jam kundër orës policore, kundër kufizimeve të lirisë, kundër represionit. Për mua nuk ka asnjë rëndësi a quhen Albin e…

Posted by Milazim Krasniqi on Monday, 6 July 2020

- Advertisment -

Lexoni