Friday, January 28, 2022

Sot, tri raste vdekje me COVID-19 në Kosovë

Janë regjistruar edhe tri raste të vdekjeve të personave të infektuar me koronavirusin e ri, i cili shkakton sëmundjen e njohur si COVID-19.

Rastet e vdekjeve janë persona të moshuar që u përkasin tri komunave; një 84-vjeçare nga komuna e Fushë Kosovës, një i moshuar nga Podujeva dhe një tjetër e moshuar nga Gjakova. Të trija rastet u tha se kishin edhe sëmundje shoqëruese, por edhe ishin infektuar me COVID-19.  

- Advertisment -

Lexoni