Friday, June 24, 2022

Dëshironi të keni një SSD 100 TB – Shikoni çmimin fillimisht

SSD më e madhe në botë ka çmimin e saj dhe kjo tani është njoftuar zyrtarisht për herë të parë.

Çmimi i SSD më të madh në botë u publikua në faqen e saj të internetit dhe është e lehtë për t’u krahasuar atë me prodhuesit e produkteve të tjera ose edhe makinave.

SSD 50 TB kushton 12,500 dollarë ndërsa versioni 100 TB kushton 40,000 dollarë.

ExaDrive vjen me një garanci pesë-vjeçare.

Me një fjalë, nëse jeni duke kërkuar një “përbindësh SSD”, atëherë Samsung ofron një zgjidhje për ju.

Këto pajisje pritet të dalin shumë shpejtë në treg.

- Advertisment -

Lexoni