Friday, June 24, 2022

Nëna e kishte vendosur për të mos mbetur shtatzënë, foshnja lind me spiralen në dorë

Një grua në Vietnam vendosi një spirale në trup për të mos mbetur shtatzënë, por nuk funksionoi ashtu si priste.

Në fakt ajo mbeti shtatzënë, dhe kur erdhi në jetë fëmija mbante në dorë spiralen kundër shtatzënisë.

Fotot e të porsalindurit që dëshmojnë këtë fakt.

Nëna 34-vjeçare, e cila tashmë ka dy fëmijë të tjerë, e kishte futur pajisjen intrauterine (IUD) dy vjet më parë sepse ajo nuk donte më fëmijë, shpjeguan mjekët në spitalin Hai Phong.

Megjithatë, papritur, ajo e gjeti veten shtatzënë në javën e pestë.

Shpjegimi më i mundshëm është se pajisja ka lëvizur nga pozicioni i saj origjinal dhe korrekt, duke u bërë kështu joefektiv.

Kliko këtu dhe bëj LIKE https://www.facebook.com/republikapost që të jeni të informuar drejtë dhe shpejt – PËR REPUBLIKËN

- Advertisment -

Lexoni