Monday, June 27, 2022

6 këshilla për qerpikë të gjatë

Qerpikët më të gjatë i tregojnë sytë më të mëdhenj dhe i gjithë portreti duket më i relaksuar.  Ndiqni këto këshilla të thjeshta, për t’i forcuar dhe zgjatur ata.

 Vajra 

Aplikimi i një sasie të vogël të vajit të ullirit ose të kastorit në qerpikët tuaj përpara se të flini mund të ndihmojë në rritjen e tyre. Ndihmon gjithashtu për t’i mbajtur ata të errët.

6 këshilla për qerpikë të gjatë

– Vaselinë

Aplikojeni me një copë të vogël pambuku dhe flini me të. Më pas, lajeni në mëngjes. Kjo do t’i bëjë qerpikët të duken më të gjatë dhe do reduktojë rënien e tyre.

6 këshilla për qerpikë të gjatë

– Çaj i ftohtë jeshil

Aplikimi i çajit jeshi të ftohtë në qerpikët tuaj, nëpërmjet një pambuku, është i rëndësishëm për forcimin e qerpikëve.

6 këshilla për qerpikë të gjatë

– Aloe Vera

Aloe Vera përmban vitaminë E, e cila është element thelbësor për rritjen e qerpikëve. Aplikoni pak xhel Aloe Vera në qerpikët tuaj. Lëreni brenda natës dhe lajeni ditën tjetër.

6 këshilla për qerpikë të gjatë

– Masazhim i qepallave të syrit

Masazhimi i qepallave përmirëson dukshëm rrjedhjen e gjakut në gjendrat e flokëve dhe mund të stimulojë rritjen e qerpikëve.

6 këshilla për qerpikë të gjatë

– Dieta ushqimore

Konsumi i ushqimit të shëndetshme me të gjitha vitaminat dhe vlerat ushqyuese, sjell gjithashtu rritjen e qerpikëve.

6 këshilla për qerpikë të gjatë

Burimi: Anabelmagazine

- Advertisment -

Lexoni