Friday, June 24, 2022

Trendi i ri në Tik Tok, adoleshentët maskohen si të moshuar për të blerë alkool (VIDEO)

Një sfidë e re ka dalë në rrjetin social të momentit “Tik Tok” ku adoleshentë të shumtë vishen e maskohen si të moshuar për të blerë alkool pa qenë nevoja t’ju kërkohet një kartë identiteti.

Videot tregojnë adoleshentë amerikanë që hedhin pudër në flokët e tyre, ndryshojnë rrobat, vendosin makiazh në fytyrë për të ngjarë më të vjetër e madje vendosin e maska dhe shkojnë me miqtë e tyre në dyqane pijesh alkoolike.

Duke përfituar edhe nga situata e Coronavirus, të rinjtë vendosin edhe maska mbrojtëse në mënyrë që mos u duket një pjesë e fytyrës.

- Advertisment -

Lexoni