Wednesday, June 29, 2022

16 të arrestuar dhe 698 tiketa trafiku vetëm brenda një dite

Në 24 orët e fundit në Kosovë nuk ka pasur aksidente me fatalitet, por janë arrestuar 16 persona, ndërsa 9 të tjerë janë dërguar në mbajtje.

Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës, bëhet e ditur se një person pas arrestimit është dërguar në mbajtje.

Sipas raportit, janë shqiptuar 698 tiketa.

- Advertisment -

Lexoni