Wednesday, June 29, 2022

Nëna dhe vajza sulmohen barbarisht nga adoleshentët (Video)

Katër adoleshentë sulmuan brutalisht nënën dhe vajzën e saj të vogël.

Ngjarja ndodhi në Brooklyn të SHBAS-së, por arsyet nuk dihen ende.

Në video duket momenti kur grupi i adoleshentëve godasin vajzën e mitur me këmbë në kokë, teksa nëna e saj është përtokë.

Kujdes: Pamje për shumë kë mund të jenë shqetësuese

- Advertisment -

Lexoni