Saturday, June 25, 2022

Fillon faza e katërt e dezinsektimit në Prishtinë – orari sipas lagjeve

Nga sot, komuna e Prishtinës fillon faza e katërt e dezinsektimit hapësinor duke filluar nga ora 19:30.
Komuna lut qytetarët që gjatë kohës së dezinsektimit, t’i mbani dritaret e mbyllura dhe kufizoni daljet së paku për një orë.

Gjithashtu, rikujtohen shoqatat e bletarëve që duhet të kanë kujdes të shtuar gjatë kësaj periudhe.

Ky është orari i dezinsektimit të lagjeve gjatë kësaj javë:

- Advertisment -

Lexoni