Monday, June 27, 2022

Haziri: Vjosa Osmani duhej të kishte durim, Mustafa ishte tolerant

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, ka folur për shkarkimin e Vjosa Osmanit nga pozitat në LDK.

Ai ka thënë se Osmani është dashur të tregojë durim politik, pasi sipas tij, guxim ka treguar edhe më herët.

Haziri ka shtuar se shkarkimi i saj erdhi pasi kishte votuar kundër shumicës në LDK, e që sipas tij ishte kundër statutit.

“Nëse flitet për guxim politik, Vjosa e ka dëshmuar vetën më herët se tash. Tash është koha që me tregu durim politik e që është një nga vlerat e LDK-së. Isa Mustafa është treguar tolerant jo vetëm për mendim ndryshe e debat ndryshe deri në votim, por ka paralajmëruar para disa kohe që mendimi dhe debati ndryshe do të jenë vlerë politike në LDK, por në momentin që votohet, nuk lejon veprime kundër që është dallim i madh, veprime kundër vendimit të shumicës dhe e ka mbajt fjalën e tij”, ka thënë ai.

- Advertisment -

Lexoni