Wednesday, June 29, 2022

Erërat e forta shkaktojnë dëme në Prishtinë

Erërat e forta të shoqëruara me reshje shiu e bubullimë në orët e mbrëmjes në Prishtinë kanë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale.

Kryetari i Komunës së Prishtinës ka shkruar në Facebook se ka dëme në qytet nga erërat e forta.

“Lusim qytetarët të kenë kujdes dhe për çdo emergjencë të thërrasin në Komunë në 080012233.Ekipet janë në terren për sanim!”, ka shkruar ai.

- Advertisment -

Lexoni