Izolohet Kadri Veseli – pret rezultatin e testit për COVID-19

234

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli është testuar për COVID-19 pas disa simptomave që i janë paraqitur.Veseli deklaroi se tashmë është vetëizoluar dhe po pret rezultuar.

-Advertisement-

“Pas disa simptomave të lehta dhe dyshimeve që potencialisht mund të jam infektuar me Sars-CoV-2, sot e kam bërë testin. Në përputhje me rekomandimet e institucioneve, jam vetëizoluar deri në konfirmimin e rezultatit. Apeloj te të gjithë qytetarët që t’i respektoni masat, t’i vendosni maskat, të mbani distancën higjienën”, shkroi Veseli.