Wednesday, June 29, 2022

Aplikacionet më të mira të vitit 2020 për stërvitje falas në shtëpi

Stërvitja në shtëpi është bërë pjesë e rutinës së shumë njerëzve pas shfaqjes së pandemisë Covid-19 dhe mbylljes së palestrave.

Në mënyrë që ju të mos humbisni format trupore apo nëse keni vendosur që gjatë kësaj kohe të bëni disa ndryshime për vetem tuaj më poshtë keni një listë të aplikacioneve më të mira të vitit për stërvitje në shtëpi. Po ashtu, të gjitha këto aplikacione mund t’i merrni falas në iOS dhe Android.

Couch to 5k

Daily Workouts Fitness Trainer app

My Virtual Mission

Nike Training Club

Freeletics

StrongLifts 5×5

Sworkit

Keelo

FitOn

Zombies, Run!

Kettlebell Workouts by Fitify

- Advertisment -

Lexoni