Wednesday, January 26, 2022

Ç’të shtrojmë për darkë që të biem nga pesha?

Ok, e dimë që është vonë për të konsumuar darkën tani, aq më tepër nëse po përpiqeni të humbisni kilogramë, por që ta dini për në vazhdim. Ka një listë ushqimesh që mund t’i hani pa frikën e mëkatit. Jo vetëm që nuk do të shtoni në peshë, por do t’ju lehtësohet procesi i dobësimit.

1.

Ç'të hash sot në darkë, nëse do të biesh

Ullinj të gjelbër

2.

Ç'të hash sot në darkë, nëse do të biesh

Mollë ose dardhë

3.

Ç'të hash sot në darkë, nëse do të biesh

Sallatë me fruta të thata

4.

Ç'të hash sot në darkë, nëse do të biesh

Pilaf ose makarona (50-60 gr)

5.

Ç'të hash sot në darkë, nëse do të biesh

Një vezë të zier

6.

Ç'të hash sot në darkë, nëse do të biesh

Jeshillëqe dhe fara

7.

Ç'të hash sot në darkë, nëse do të biesh

Një patate të zier

8.

?Ç'të hash sot në darkë, nëse do të biesh


BuzzFeedErëza relaksuese në formë çaji (borzilok, timo, majdanoz)

- Advertisment -

Lexoni