Wednesday, January 26, 2022

8 shtator, Apple planifikon të prezantojë iPhone 12

Një ngjarje e dytë nga Apple planifikohet të zhvillohet në tetor.

Ka pasur zëra që Apple do të shtyjë prezantimin e iPhoneve të saj të ri. Spekulimet u nxitën nga kriza e coronavirusit dhe vonesat e prodhimit të lidhur në fabrikat kineze.

Sipas një rrjedhje të fundit, Apple do të prezantojë iPhone 12 ashtu siç ishte planifikuar. Thuhet se do të prezantohet më 8 shtator.

Apple pritet jo vetëm që do të tregojë iPhonet e reja në këtë datë, por edhe gjeneratën e ardhshme të Apple Watch, një iPad dhe ndoshta AirPower.

- Advertisment -

Lexoni