Sunday, June 26, 2022

Ç’tregon për ty mënyra si teshtin

Teshtima. Nevoja fiziologjike më e ~frikshme~ për momentin. Falë pandemisë, shohim çuditshëm këdo që teshtin në rrugë, bare apo në çdo ambient tjetër dhe nisim gjykimet nëse ai/ajo nuk vendos bërrylin para këtij gjesti. Gjithsesi, ky artikull do t’ju bëjë t’i shihni ndryshe njerëzit vetëm falë llojit të tyre të teshtimës. 

Ç’tregon ajo për ju?

1. Ata që teshtijnë lirshëm, me sa fuqi kanë!

Këta njerëz e shijojnë teshtimën. Zakonisht janë të zhurmshëm, aktivë dhe s’e kanë problem të teshtinë në çfarëdo lloj situate. Kanë besim tek vetja dhe ndihen shumë mirë mes njerëzve.

2.Ata që teshtijnë në heshtje

Këta njerëz përpiqe të mos kuptohen fare që po teshtijnë. Zakonisht, konsiderohen të turpshëm, por me shumë takt. I njohin mirë normat e shoqërisë, por janë më të ndjeshëm ndaj paragjykimeve sociale.

3. Ata që nuk pushojnë së teshtituri

Ka njerëz që po teshtijnë njëherë, mund të mos pushojnë më. Pavarësisht sa irrituese mund të jetë për të gjithë palët, teshtimat janë nevojë fizike. Shumë njerëz teshtimat e përsëritura e lidhin me shëndetin e dobët apo ftohjen.

4. Paranojakët

Janë ata që duam më shumë tani! Këta njerëz pas çdo teshtime kanë gati alkoolin dhe nisin pastrojnë me sa munden. Zakonisht, janë njerëz që i kushtojnë rëndësi pamjes së jashtme dhe shqetësohen për atë çfarë njerëzit mendojnë rreth tyre.

- Advertisment -

Lexoni