Monday, January 24, 2022

Kjo është mosha mesatare e të prekurve nga COVID në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit, 220 raste me COVID-19 janë konfirmuar në Kosovë.

Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë, Faik Hoti përmes një postimi të bërë në Facebook, tregon se mosha mesatare e të infektuarve në Kosovë është 44.3 vjeç.

Ky mesazh i tij tregon se edhe të personat e moshës së mesme dhe të rinjtë, po aq sa të vjetrit, janë të rrezikuar nga ky virus.

Ky është postimi i plotë i tij:

Mosha mesatare e të infektuarve nga Covid-19 në Kosovë është 44.3 vjeç.

Grup-mosha më e prekur ajo 30-39 vjeç (21%).

Një storie që dëshmon se të rinjtë janë të rrezikuar nga Covid-19, po aq sa edhe moshat më të vjetra.

- Advertisment -

Lexoni