Saturday, June 25, 2022

Këto ushqime të shëndetshme ju ndihmojnë të arrini ngjyrën e përsosur gjatë verës

Shumica prej nesh dëshirojmë të arrijmë një ngjyrë të përsosur gjatë verës sidomos gjatë ditëve të plazhit. Shtimi i frutave dhe perimeve të caktuara në dietën tuaj, në të vërtetë mund t’i japë lëkurës tuaj një shkëlqim. Dhe sipas shkencës, do të dukeni më mirë se të gjithë miqtë tuaj që ekspozojnë lëkurën e tyre në diell. Një studim i kohëve të fundit në Universitetin Leeds zbuloi se subjektet që kishin një rrezitje natyrale të prodhuar nga një dietë e pasur me vitamina dhe minerale të caktuara, ishin renditur “më tërheqëse” sesa ato me një rrezitje dielli të zakonshme pa konsumuar fruta dhe perime përpara ekspozimit në diell.

Patate të ëmbla

Karrota

Pjepër

Brokoli

Spinaq

Mango

Speci i kuq

Domatet

Pjeshka

- Advertisment -

Lexoni