Wednesday, January 26, 2022

Flet veterani i infektuar me COVID-19 – Virusi ma ka humbur fuqinë (VIDEO)

Një veteran i luftës së fundit ka publikuar një video përmes të cilës ka treguar se është infektuar me COVID-19.

Ka thënë se është në ditën e pestë dhe ka shumë temperaturë. Shkaku i virusit, ka treguar se edhe i ka humbur vetëdija dhe ka bërë thirrje për kujdes.

- Advertisment -

Lexoni