Pushuesit nga Kosova dynden në bregdetin shqiptar, mjekët nuk munden t’i kontrollojnë të gjithë

194

Edhe gushti ka nisur me një fluks të lartë në pikën kufitare të Morinit, ndërkohë që në korrik mesatarja ditore e kalimeve në kufi drejt Shqipërisë dhe anasjelltas i kaloi mbi 10 mijë. Por gushti pritet të sjellë një mesatare ditore më të madhe për shkak se lëvizjet e qytetarëve nga Kosova do të jenë më të mëdha.

-Advertisement-