Saturday, January 22, 2022

Edhe 15 të vdekur dhe 218 raste të reja më COVID-19 në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit, janë regjistruar edhe 15 raste të reja të vdekjeve me COVID-19 në Kosovë. Përderisa nga 461 mostrat e testuara, 218 raste kanë rezultuar pozitive me koronavirus.

Numri total i rasteve pozitive në Kosovë ka arritur në 9.492, me gjithsej 284 raste të vdekjeve.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se janë shëruar edhe 156 pacientë derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 5.346 raste, kurse numri i rasteve aktive është 3.862.

Rastet e reja pozitive janë nga: komuna Prishtinë 70 raste, komuna Podujevë 23, komuna Gjilan 16 raste, komuna Ferizaj 15 raste, komuna Fushë Kosovë 12 raste, komuna Pejë 12 raste, komuna Lipjan 7 raste, komuna Prizren 7 raste, komuna Suharekë 7 raste, komuna Drenas 6 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Gjakovë 5 raste, komuna Malishevë 5 raste, komuna Dragash 4 raste, komuna Mitrovicë 4 raste, komuna Deçan 3 raste, komuna Istog 3 raste, komuna Shtime 3 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Rahovec 2 raste, komuna Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Kaçanik, Klinë, Kllokot dhe Vushtrri.

- Advertisment -

Lexoni