Wednesday, June 29, 2022

Policia përdorë forcën për arrestimin e taksistit në Prishtinë, pamje nga momenti i arrestimit

Në një video të dërguar nga lexuesit në adresë të Telegrafit shihen pjesëtarë të Policisë së Kosovës, duke arrestuar një taksist në Prishtinë. Arsyet për arrestimin dhe përdorimin e forcës nuk dihet, por ajo çfarë shihet është që arrestimi është i dhunshëm.

Ngjarja ka ndodhur pas mesnate në Prishtinë. Policia nuk ka dhënë detaje tjera rreth rastit (telegrafi).

- Advertisment -

Lexoni