Wednesday, January 26, 2022

Policia tregon pse u desht të arrestohet me forcë një taksist në Prishtinë

Policia e Kosovës ka treguar pse ka arrestuar me forcë një taksist në Prishtinë.

Sipas Policisë, ngjarja ka ndodhur rreth orës 01:00 në lagjen Dardania.

“Sa i përket kompetencës së policisë me udhëzim të prokurorit kujdestar palës i është shqiptuar një gjobë për kundërvajtje sipas ligjit 03 L 142, Neni 16, Mospërfillja e urdhrave të ligjshëm”, thuhet në sqarimin e Policisë.

“Policia e Kosovës është e përkushtuar në realizimin e detyrave dhe përgjegjësive të saj ligjore me qëllim të ofrimit të sigurisë dhe parandalimit. Në të gjitha rastet ku mund të paraqitet ndonjë lëshim eventual nga zyrtarët policor është kompetencë e Inspektoratit Policor të Kosovës për hetim dhe trajtim të mëtejmë të rastit”, thuhet më tej në sqarimin e publikuar.

LEXO EDHE KËTË:

- Advertisment -

Lexoni