Saturday, June 25, 2022

Ky është protokolli i Komunës së Prishtinës për hapjen e kopshteve

Komuna e Prishtinës ka publikuar protokollin mbi bazën e të cilit do të hapen dhe funksionojnë kopshtet gjatë kohës së pandemisë Covid-19.

Vendimi i fundit i Qeverisë e delegon kompetencën për hapjen e kopshteve te komunat. Kështu që Komuna e Prishtinës, tregon se i menaxhon 8 kopshte publike dhe 9 kopshte me bazë në komunitet, duke përfshirë SOS kopshtin.

Këto kopshte do të hapen të Hënën, 10 Gusht, duke zbatuar udhëzimin e hartuar nga MASHT dhe protokollin e hartuar nga Komuna e Prishtinës në mënyrë që të mbrohet shëndeti i fëmijëve e punonjësve dhe parandalohet përhapja e Covid-19.

Shihni më poshtë të gjitha udhëzimet e komunës:

- Advertisment -

Lexoni